cropped-logo_transparent_background-2-e1641745591597

NYITÁSI AKCIÓ!
20% KEDVEZMÉNY

Lézerharc Budapesten!

A lézerharc mostanra egy igazán elterjedt játékforma lett, számos filmben és sorozatban is láthatjuk. Most te is részese lehetsz ennek az élménynek! Csatlakozz hozzánk, akár versenyeinken, akár bajnokságainkon, vagy hozd el barátaidat hétvégén, vagy hétköznap!

Népszerűségének titka abban rejlik, hogy az igazán fiatal korosztálytól kezdve az akár egészen idős korig izgalmas élményt nyújt, nemtől függetlenül. Lézerharcolni már 7 éves kortól lehet jönni (gyerekeknek szülői felügyelettel), ami kiváló lehetőséget nyújt akár születésnapok megrendezésére. Felső korhatár nincs,mindenkinek kiváló szórakozás!

Nevével ellentétben, nem lézert, hanem a távirányítókban is használt infravörös sugarat használ, ami teljesen ártalom és fájdalommentes.

A legújabb, magyar fejlesztésű Troodon fegyverekkel tesszük még jobbá az élményt nektek. 

Rengeteg típusú játékot lehet játszani, szinte csak a képzelet szab határt. Segítségkeppen felsorolunk nektek néhányat a legnépszerűbbekből: – zászlósjáték, csapatjáték, mindenki mindenki ellen.

Egyszerre a pályán 4-10 ember tartózkodhat. Ha többen érkeztek lehetőség van több csapat kialakítására is, fizetni azonban maximum 10 főig kell. A váróteremben tudtok léghokizni, dartsozni, vagy akár üdítőt és rágcsálnivalót fogyasztani.

A játék menetét, szabályait akar Ti is kialakíthatjátok!

Diákoknak kedvezményes árral. Szülinapi bulikat, legény/ lánybúcsúkat, céges csapatépítőt tartunk. Gyertek el és próbáljátok ki magatokat, szeretettel várunk!

NYITÁSI AKCIÓ!
20% KEDVEZMÉNY MINDEN FOGLALÁS ÖSSZEGÉBŐL

Az árak tartalmazzák a 20% nyitási kedvezményt.
Osztályoknak, tanárral hétköznap 1200 forint/fő/óra (8 főtől, tanároknak ingyenes)

Az eszközöket antibakteriális fertőtlenítovel tisztítjuk, ami nagyrészt a covid okozta vírus ellen is megfelelő szer.

Foglaljon időpontot

Ha inkább telefonon szeretnél időpontot foglalni: